Telefon: +4 0238 727 750
E-mail: office@agrinvest.ro
Facebook Agrinvest
Instagram Agrinvest

Tehnic

Depozite

Activitatea se desfăşoară în prezent în 17 puncte de lucru, cu o capacitate de peste 260 mii tone, situate în judeţele Buzău, Giurgiu, Galaţi, Tulcea, Brăila, Prahova, Teleorman, Dolj, Ialomiţa, Arges şi Vaslui, cu posibilităţi mari de deschidere şi a altor puncte de lucru pe o arie geografică mai extinsă.

Investitii

210620101361

Investitii

Departamentul tehnic al Agrinvest, a făcut investiţii semnificative în fiecare an pentru a mări capacitatea bazelor şi a optimiza modul de preluare a cerealelor.

Până în acest moment a construit 3 silozuri: Buzău(Mihăileşti) – 6000 To, Prahova(Fulga) – 12000 To, Giurgiu(Vedea) – 12000 To şi a achiziţionat depozite de cereale şi silozuri din mai multe judeţe.

Prelucrare Sămânţă

Producţia obţinută în departamentul vegetal destinată obţinerii de semințe este supusă, în prealabil, proceselor de condiționare, tratare, ambalare și etichetare, conform normelor în vigoare, societatea dispunând de capacități proprii de prelucrare și tratare specializate. S-au înfiinţat două centre de producere a seminţelor, pentru seminţe de paioase la baza Traian şi pentru seminţe de porumb la baza Fulga. La sfârşitul anului 2014 am preluat încă o linie pentru prelucrarea sămânţă de paioasă(capacitate 100 to/zi) care a fost achiziţionată odată cu preluarea firmei Gruppo Pavia(Agrinvest Plant) din Bărăitaru, judeţul Prahova. În prezent, Agrinvest, cu 3 puncte poate să prelucreze 300 to/zi de sămânţă.

prelucrare-samanta1prelucrare-samanta2

samanta-porumb

Persoana de contact:

Matache Ştefan
Director Tehnic
tel.: 0786.222.235