Telefon: +4 0238 727 750
E-mail: office@agrinvest.ro
Facebook Agrinvest
Instagram Agrinvest

Resurse Umane

carieraÎn mediul de afaceri actual, un rol important în succesul societății noastre îl au resursele umane și managementul acestora. Structura de personal a societății a cuprins inițial un număr redus de salariați(14 persoane), dezvoltându-se pe parcurs, odată cu creșterea și dezvoltarea intreprinderii, ajungând în prezent la un număr de peste 150 de angajati.

Suntem preocupați de crearea unui climat de lucru în limitele normalității, cu respectarea legislației muncii și a normelor contractuale referitoare la igiena și protecția muncii, precum și cu respectarea drepturilor și obligațiilor colective și individuale ale salariaților.

Din dorința de a avea alături oameni competenți, promovăm valori fundamentale ce reprezintă temelia unei bune colaborări: profesionalism, spirit de echipă, eficiență, calitate, inventivitate.

Vrei sa te alaturi echipei noastre?

Dacă profilul nostru ţi se potriveste, dacă ai o profesie dar cauţi şi alte oportunităţi, dacă ţii la calitatea muncii cât şi la responsibilitatea pe care aceasta o implică şi dacă eşti deschis provocărilor profesionale, atunci eşti candidatul potrivit pentru Agrinvest. Trimite CV-ul însoţit de o scrisoare de motivaţie şi de o fotografie pe adresa:office@agrinvest.ro sau pe fax la: 0238.727.751, în atenţia Departamentului de Resurse Umane. Documentele tale vor fi transmise departamentului care corespunde cel mai bine atât calificărilor cât şi aşteptărilor tale profesionale. Cererea ta rămâne în atenţia noastră chiar şi în cazul în care, pentru moment, nu există un post corespunzator pregătirii sau aşteptărilor tale.

Avantaje:

– salariu motivant;

– lucru într-o echipă tânără şi dinamică;

– posibilităţi de instruire şi perfecţionare în domeniu;