Telefon: +4 0238 727 750
E-mail: office@agrinvest.ro
Facebook Agrinvest
Instagram Agrinvest

#AGR

Agrinvest Golden Relationship


Proiectul Agrinvest Golden Relationship (#AGR) este o inițiativă orientată către fermierii ale căror afaceri se află în situație limită, dar pentru care există totuși o șansă de redresare. Misiunea noastră este să creăm o comunitate care să se dezvolte în tandem, de aceea urmărim realizarea și consolidarea unor parteneriate pe termen lung cu fermierii.

Scopul acestui proiect este identificarea afacerilor cu șanse de revenire și crearea unor scenarii de intervenție complexe, care nu doar să readucă fermierul pe linia de plutire, ci să îl și ajute să se dezvolte în viitor. Astfel, grupul Agrinvest – Agrinvest SRL în tandem cu Agrinvest Credit IFN SA – pune la dispoziția fermierilor o echipă pluridisciplinară cu expertiză bogată – financiară, juridică, tehnică, managerială, comercială etc – alături de care strategia de redresare să dea rezultate optime.

Mai mult, prin acest proiect grupul Agrinvest urmărește parteneriate pe termen lung, astfel încât fermierii să nu rămână expuși nici după trecerea perioadei critice, ci să beneficieze de suport permanent, coroborat cu consultanță tehnică, comercială sau financiară, inclusiv ajutor vizavi de valorificarea cât mai profitabilă a recoltei.

În program sunt integrate în prezent peste 6000 ha și ne propunem ca până la finalul anului să ajungem la 10.000 ha.

Agrinvest Golden Relationship (#AGR) este un proiect și un program ambițios, care demonstrează încă o dată puterea parteneriatului, a viitorului în prezent și a calității unei afaceri.

Agrinvest Golden Relationship (#AGR) este un proiect coordonat de ing. Dan N. Savoiu, un profesionist desăvârșit, specialist agronom, cu experiență vastă în piața de agribusiness din România.

Urmărește povestea unei intervenții salvatoare
#AGR Olt – Urmărește povestea unei familii destoinice
#AGR Mehedinți – Urmărește povestea unei ferme din inima Olteniei
Urmărește povestea unui fermier din județul Constanța care a mizat pe Agrinvest Golden Relationship!