Telefon: +4 0238 727 750
E-mail: office@agrinvest.ro
Facebook Agrinvest
Instagram Agrinvest

FACILITATI DE CREDIT

AGRINVEST CREDIT I.F.N.


Pentru a acoperi toate cerințele partenerilor noștri, dar și pentru a le susține dezoltarea afacerilor, Agrinvest S.R.L. a obţinut în luna ianuarie 2020, aprobarea Băncii Naţionale a României pentru înfiinţarea unei Instituţii Financiare Nebancare.

Astfel, la 01 februarie 2020, Agrinvest Credit IFN S.A. a demarat activitatea de creditare a fermierilor, având ca scop final sprijinirea agriculturii româneşti.

Produsele pe care le oferim sunt destinate mai ales fermierilor mici şi medii, care au acces limitat la finanţările bancare clasice. Structurile de credit sunt personalizate în funcţie de fiecare tip de client – persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, societăţi comerciale sau societăţi agricole.

Pe lângă documentaţia de credit simplă, un alt avantaj competitiv este şi fluxul de creditare special conceput astfel încât să asigure un răspuns rapid la solicitarea de finanţare.

Ne susţinem partenerii fermieri prin intermendiul următoarelor tipuri de finanţări:

  • Facilităţi de credit pe termen scurt, necesare în ciclul de producţie a cerealelor;
  • Facilităţi de credit la termen pentru susținerea investițiilor în utilaje agricole, spaţii de depozitare, sisteme de irigaţii, ferme vegetale sau zootehnice şi teren agricol;

Finanţările sunt acordate în lei, iar timpul de răspuns este de 24 de ore de la primirea documentației complete. Mai mult, garantăm un termen de maxim 3 zile de la semnarea contractelor de credit pentru accesarea banilor.

Garanţiile acceptate sunt biletele la ordin, culturile de cereale, utilajele agricole, subvențiile APIA, contractele de achiziție cereale sau ipoteci imobiliare.

Perioada de finanțare ajunge până la 7 ani în cazul creditelor la termen, iar modalitatea de rambursare a creditelor se stabilește împreună cu fermierul, existând maxim 2 rate anuale, corelate cu momentul recoltelor de toamnă, respectiv primăvară.

I

Contact Agrinvest Credit I.F.N.

Ilfov, Loc. Voluntari, B-dul Pipera, Nr.1/1, Etaj. 5

Mobil: +40799.203.033

l

I

FACILITATI DE CREDIT

FACILITATI DE CREDIT

FACILITATI DE CREDIT

FACILITATI DE CREDIT

FACILITATI DE CREDIT

FACILITATI DE CREDIT

FACILITATI DE CREDIT

FACILITATI DE CREDIT